Els serveis WMS permeten la visualització d'una imatge cartogràfica generada a partir de dades provinents d'una o vàries fonts.
El Pla territorial insular de Mallorca aprovat el 13 de desembre de 2004 pel Consell de Mallorca. Inclou la modificació núm. 1 aprovada el 3 de juny de 2010, la modificació núm. 2 aprovada el 13 de gener de 2011, la correcció d'errades de la modificació núm. 1 i núm. 2 aprovada el 12 d'abril de 2012, la instrucció tècnica núm. 1 aprovada el 9 de febrer de 2017, la instrucció tècnica núm. 2 aprovada el 13 de juliol de 2017, la instrucció tècnica núm. 3 aprovada el 14 d'octubre de 2021 i la modificació núm 3 aprovada l'11 de maig de 2023.
La cartografia digital inclou les següents capes d'informació: àrees de desenvolupament urbà i categories de sòl rústic; àrees de protecció territorial (APT) de carreteres i de costa; àrees de prevenció de risc (APR) d'esllavissament, d'erosió, d'inundacions i d'incendis; àmbits d'intervenció paisatgística (AIP); àrees de reconversió territorial (ART); unitats paisatgístiques i àmbits de planejament coherent.
Informació sobre els espais cinegètics de Mallorca: vedats de caça, unions de vedats, caça controlada i refugis de fauna.
És l'Enquesta d'Infraestructures i Equipaments Locals de tots els municipis de Mallorca, a excepció de Palma, de l'any 2009. L'enquesta conté informació cartogràfica sobre abastiment d'aigua (captacions, conduccions, depòsits, tractament de potabilització, xarxa de distribució, boques d'incendis, vàlvules i boques de reg), sanejament i depuració (xarxa clavegueram, col·lectors, emissaris, pous de registre, albellons, bombes d'impulsió i depuradores), equipaments, residus i infraestructura viària.
El Pla director sectorial de carreteres, el Pla director sectorial per a la gestió dels residus urbans, el Pla director sectorial d'equipaments comercials (PECMA), el Pla d'intervenció d'àmbits turístics (PIAT) i la delimitació provisional de les zones aptes per a la comercialització d'estades turístiques a habitatges d'ús residencial.
Edificis (estacions d'ITV, parcs de bombers, oficines de turisme, centres administratius, refugis, etc.), punts Wi-Fi d'accés públic del Consell de Mallorca i oficines d'informació turística de titularitat del Consell de Mallorca i les de titularitat municipal.
Informació sobre els béns d'interès cultural (BIC) i els béns catalogats (BC) de Mallorca i sobre els molins de vent d'extracció d'aigua, molins de vent fariners i tafones del programa de patrimoni històricoindustrial.
- Carreteres gestionades pel Consell de Mallorca a escala de 1:200.000 i a escala 1:5.000, i punts quilomètrics a escala 1:5.000 (a excepció dels de la carretera Ma-15).
- Incidències (llocs on hi ha obres, carreteres tallades, manteniments...) a les carreteres gestionades pel Consell de Mallorca.
- Trams afectats.
Nuclis de població, municipis i Paratge Pintoresc Serra de Tramuntana declarat en 1972.
Estudi de diagnòstic de l’accessibilitat de set municipis de Mallorca (Algaida, Bunyola, Capdepera, Esporles, Lloseta, Llubí i Son Servera) realitzat per la Universitat de les Illes Balears i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials. Les diverses capes del geoservei es poden visualitzar amb distintes simbologies seguint el perfil Style Layer Descriptor (SLD) del Open Geospatial Consortium (OGC).
Estudi preliminar sobre la identificació i delimitació dels paisatges oberts i Capa de valoració paisatgística del Pla territorial insular de Mallorca aprovat el 13/12/2004.
Anàlisi de visibilitat des de les principals infraestructures de transport, rutes senderistes i via verda.
La pesca fluvial és l'activitat esportiva o professional en què es capturen de forma activa o passiva els animals que habiten a les aigües insulars; embassaments, torrents, canals, estanys, basses de rec i albuferes configuren aquestes aigües.